De Olympische Skischans! - Reisverslag uit Lillehammer, Noorwegen van Joyce Meijer - WaarBenJij.nu De Olympische Skischans! - Reisverslag uit Lillehammer, Noorwegen van Joyce Meijer - WaarBenJij.nu

De Olympische Skischans!

Door: Joyce

Blijf op de hoogte en volg Joyce

17 April 2011 | Noorwegen, Lillehammer

Heee lieve mensen,
Ik wil jullie bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes. Zo leuk om te lezen.

Het was weer een heerlijke dag vandaag! Vanochtend again lekker uitgeslapen. Geen bussen gehoord, maar wel alle studenten die uitgingen. Geen idee waar de naar toe gaan, want zoveel valt hier niet te beleven. Op dat moment mis ik het uitgaan wel even hoor. Lekker een wijntje drinken en dansen, maar ja is niet anders. Had dit voor geen goud willen missen.

Vandaag gaan we naar de Olympische Skischans. De dag begon een beetje somber en koud, maar dat veranderde al gauw in alleen maar zon. Tegen 12:00 uur weggegaan. Om 13.20 begonnen we aan de klim. Wel 954 trap treden! maar wat was het uitzicht gaaf, echt niet normaal hoe mooi. Het eerste stuk ging makkelijk, maar daarna werd de trap een stuk stijler en dus ook een stuk zwaarder. Maar dat was het allemaal waard. Boven aan de top was echt een mega mooi uitzicht, je kon over heel Lillehammer uitkijken. Maar ja toen moesten we ook weer terug, dus weer 954 traptreden, ging een stuk sneller hahaha =).

Daarna nog een hele wandeling door het bos gemaakt, hele mooie ijswatervallen gezien en mooie foto's gemaakt. In totaal hebben we wel meer als 10 km gelopen. Dus voor vandaag onze lichaamsbeweging wel weer gehad. Tegen 17:00 waren we terug en toen gelijk maar gekookt. Macaroni met spekjes. Alleen de kaas was weg, ook die hebben we niet afgerekend in de supermarkt en is dus uit onze boodschappenkar gejat. Dan maar geen kaas erbij. Het was als nog lekker.Daar de afwas gedaan, lekker gedoucht en was gedaan.

Noorwegen is echt een aanrader. Het is hartstikke duur, maar de natuur maakt alles goed. We genieten van elke dag! Jullie missen echt iets.

Ga nu maar me bedje opzoeken, want morgen beginnen we met stagelopen.
We lopen 3 dagen stage en hebben we alweer 5 daagjes vakantie.
Jullie horen, morgen van me hoe het was!

Liefs
xxx

• 18 April 2011 - 11:50

Betty Rijnberg:

Dag Joyce en Jiswanda,

Als ik jullie verhalen lees dwalen mijn gedachten af, Noorwegen is gewoon prachtig!
    Jullie genieten vollop! Succes op stage en heel veel plezier nog!

groetjes uit Zwolle

• 18 April 2011 - 17:24

Bertine:

Ohooooh!! wat kun jij mensen goed jaloers maken joh :P niet normaal ;)

Aaah Wat leuk dat jullie nu naar de Skischans zijn geweest!:D Idd een super mooi uit zicht!! Bij ons was het alleen niet zo heeel helder en geen zonnetje ;)...Trouwens :P de volgende dag wist ik wel heeeel goed dat ik benen had :P haha...Al die trappen!!

Succes met stage lopen!!

Ik blijf je volgen!!